Ако си стресиран, то определено трябва да пробваш някои от тези 13 метода веднага!

Знаете ли, че  40% от стресираните хора преяждат или ядат нездравословна храна? 44% не могат да спят нощем. Ами вие? Опитвали ли сте се някога да определите колко сте стресирани?

В нашия непрекъснато променящ се свят е много важно да се отпуснете. Днес ние  от Realniistorii сме подготвили за вас колекция от забавни джаджи. Разбира се, тези забавни неща няма да разрешат всичките ви проблеми, но те ще ви помогнат да се изправите пред всякакви трудности с усмивка.

1. Гумено повръщащо яйце

Ето как изглеждат някои от нас, когато ставаме от леглото в понеделник.

2. Пиле с яйце

Просто знай, ако натискаш корема си и нищо не се случи – ти си щастлив.

3. Игра Пай в лицето

Играйте тази игра с човек, който ви е подразни. Поставете цялата си омраза в сладък отрязък. За възрастни можете да използвате кал!

4. Масажор за глава

Тази джаджа трябва да помогне за облекчаване на стреса чрез стимулиране на главата и шията. Не сме сигурни дали ви кара да се усмихвате, както човекът на снимката, но може би си заслужава да опитате.

Advertisement

 5. Изцеждане на бурканчета

Психолозите ще потвърдят, че всичките ви емоции трябва да бъдат освободени по подходящ начин. Ако крещиш на шефа си, ще усетиш облекчение … докато не намериш портфейла си празен. Този писклив буркан е предназначен за онези, които трябва да потискат омразата си.

6. Магнитен маджун

Тя може да бъде във всякаква форма – бившият ви, шефът ви или викащите съседи. Вие просто се нуждаете от творческо въображение, за да разберете какво ще направите с резултата: разбийте, счупете или изтрийте!

7. Бутон Enter

Представете си, че сте написали много емоционален имейл, където казвате, че мразите домашния си любимец. Или може би искате да кажете, че нещо е невъзможно в толкова кратък срок. Но не можете да изпращате такива съобщения, защото те ще ви развалят репутацията или кариерата ви. Имали ли сте някога подобни ситуации ? Можете да “изпратите” всички от тях, като натиснете този бутон Enter с пълна сила. Надяваме се, че ще ви донесе облекчение!

error: No copy please :)