Къде трябва да живеете според зодията ви

Няма как да изберем мястото, на което да се родим, но за щастие, в определен период от живота си, можем да стегнем куфарите и да сложим ново начало в нов град и нова държава. Вижте къде трябва да живеете според зодията си:

Овен – обичате шума, нетърпеливи сте и пълни с енергия, затова Ню Йорк е идеалното място за вас.

Телец – вкусната храна и интересът към изкуството и красотата за типични за вас. Рим е градът, в който ще се чувствате най-добре.

Близнаци – вие сте любопитни и активни, искате да се изненадвате всеки ден и да общувате с различни хора. Преместете се в Лондон, там няма да скучаете.

Рак – Париж е емоционален и романтичен град, който най-много приляга на чувствената ви натура.

Лъв – на вас ви трябва място с много слънце, на което да се чувствате спокойно. Барселона е идеалният за вас град.

Дева – искате всички около вас да е подредено и обичате практичните неща. Сидни е идеално организиран и ще ви спечели завинаги.

Advertisement

Везни – вие сте аристократични, възпитани и вежливи. Не си падате по шума на големите градове, а търсите романтика и душевност. Венеция е вашето място.

Скорпион – макар че сте силни и решителни, вие сте лесно раними и с богата душевност. Трябва ви пъстро място като Копенхаген.

Стрелец – авантюристи по душа сте и не искате да се задържате дълго на едно място. Но Лисабон ще ви очарова и впечатли със своето настроение и слънце.

Козирог – вие сте любител на изкуството и ви трябва град, пълен с история, забележителности и музеи. Едва ли има място, което да е по-подходящо от Санкт Петербург.

Водолей – искате да се наслаждавате на живота и да пробвате всичко. Не ви трябва спокойствие, затова Чикаго е идеален за вас.

Риби – представителите на тази зодия са артистични и с добро сърце. Те ще са в пълна хармония със света, ако живеят до река или друг водоем. Амстердам ще спечели сърцето им завинаги.

error: No copy please :)