7 Ретро прически за коса и грим, които отново се връщат на мода

Модните тенденции се променят с едно мигане. Но понякога се връщат и нещата, които изглеждаха странни и нетипични, сега са топ тенеденция.

Колегите от “Bright Side” направиха колекция от тенденции, които не са толкова нови, колкото си мислите.

Ярки сенки на очите

Тогава

Сега

След грима от 80-те и 90-те години на миналия век, ние сме намалили броя на козметичните трикове, които използваме всеки ден. Но от време на време е страхотно да придадете цвят на външния вид и да използвате ярки сенки за очи. Наред с естествените устни и основи, това е взрив от миналото.

Тъмно червило

Тогава

Сега

Изберете подходящия нюанс за вашия тип кожа и можете да получите едновременно провокативен и хубав ефект с помощта на тъмно червило.

Диско стил от 80-те години

Тогава

Сега


“По-ярко, толкова по-добре!” е било основното правило на грима от 80-те години на миналия век. Цветната спирала, която за пръв път е издадена в края на 80-те години, е огромна хит, въпреки че тази тенденция избледнява и се използва само от тийнейджъри.

Бенката на Мерилин Монро

Тогава

Advertisement

Сега

 

Секси красотата на Мерилин Монро може вече да е част от ежедневния ви вид. Иконата на 50-те години вдъхновява много момичета да пробият точка на горната си устна. Трябва да опитате само ако сте готови за екстремни “трикове”. Ако не, можете винаги да използвате очна линия за създаване на красива точка.

Руж

Тогава

Сега

В днешно време ние използваме руж повече, отколкото за поставяне на акцент върху нашите бузи. Той може да създаде привлекателен външен вид, ако изберете ярки цветове и ги приложите по-близо до очите.

Блясък

Тогава

Сега

Блести ярко като диамант! През 90-те години на миналия век се открива блясъка в много елементи от грима: червила, сенки за очи и ружове. Модерната мода направи още една крачка напред, а сега го имаме навсякъде.

Ярък цвят на косата

Тогава

Сега

Не е нужно да сте на 17 години, за да експериментирате с цвета на косата си! Още през 90-те години ярките цветове на косата изглеждали луди и смели.

Превод: Realniistorii.com

error: No copy please :)