Избери коя кутия има правилно разположение и ще ти разкажем за силната ти страна

Психологията може да ни разкаже много за способностите, талантите и характера на човека от начина, по който той подрежда обектите в пространството. Има цяла област, посветена на това: психогеометрия.

Екипа на “Bright Side” е подготвил тест, за да ви помогне да намерите силната си страна. Ще ви трябва само минута, за да си спомните ежедневните ви навици.

Представете си, че имате 4 яйца и кутия. Как бихте ги поставили?

Вариант А

Вашата сила е творчеството. Винаги излизате с идеи и не можете да седите на едно място за дълго време или да изпълнявате скучни задачи. Изпълнявайки 15 задачи едновременно и  център на вниманието на колеги и роднини – това си ти.

Advertisement

Вие виждате самата същност на нещата. Яркостта на вашата личност привлича възхитителни погледи и гарантира интереса и вниманието на различни хора. Оценявайте и развивайте силата си. Светът трябва да го види!

Вариант B

Силата ви е логиката и аналитичния ум. Вие сте роден организатор. Вашите безценни черти на упорита работа, методичност и постоянство спомагат за създаването на хармонична структура сред огромния брой задачи.

Вашият аналитичен начин на мислене ще ви направи отличен лидер или изпълнителен директор. За да постигнете успех бързо, спрете се, когато се опитвате да събирате повече и повече информация. Просто разчитайте на удивителния и уникалния си ум и ще постигнете всякакви цели, които сте си поставили.

error: No copy please :)