Всички тези хора станаха милионери преди 25 годишна възраст

Знаете, че сте го направили, когато в банковата Ви сметка има 7 цифрена сума или повече. Това са милиони, а не хиляди. Големи пари.

Днес ще ви покажем някои от тези млади хора с бонус в края. Насладете се и начертайте плановете си. Може би след няколко години името ви ще бъде включено в този списък.

10. Райен ТойсРивю, на 7 години

 

Райън е просто дете, което прави прегледи на видеоклипове за играчки. Ryan ToysReview е вторият по големина канал в YouTube в света и тази публикация се превежда на около 1 милион долара на месец само в рекламните приходи.

9. МатиБиРапс, на 14 години

Този американски певец и интернет личност е известен с ремиксиращи клипове на популярна музика в YouTube. Започва музикалната си кариера преди 7 години. 4 години по-късно, каналът му в YouTube е надхвърлил един милиард показвания.

8. Рашид Сайф Белхаса, на 15 години

Когато сте син на един от най-богатите бизнесмени в Дубай, нямате друг избор освен да бъдете богат. Това момче получи Ferrari, но трябваше да наеме шофьор, защото е твърде млад, за да кандидатства за свидетелство за управление.

7. Ник Джонас, на 25 години

Като един от тримата братя Джонас, Ник се класира на 10 място в най-богатите хора под 25 години, благодарение на своето разнообразяване в актьорското майсторство и песните си.

6. Ник Д’Алоазио, на 21 години

Ник стана легенда с приложението му, наречено Summly. Това приложение кондензира последните новини и събития и предоставя на потребителите си резюме. Така че те могат да в течение с новините, без да отделят твърде много време.

5. Рико Родригес, на 19 години

Advertisement

Рико започвал да играе, когато е бил на 8 години. Той започнал с малки роли, но телевизионното шоу “Модерно семейство” направи огромна разлика в бъдещето си. Шоуто беше невероятно успешно и критиците вярват, че смешната личност на Рико изигра голяма роля в това.

4. Танер Фокс, на 17 години

Танер е звезда в YouTube и професионален каскадьор, който демонстрира плавателните си умения за повече от 6 милиона абонати. Той има повече от 3,1 милиона последователи в Инстаграм, където документира многобройните си приключения, като каране на различни моторни превозни средства, скачане с парашути и скачане на трамплин.

3. Марк Томас, на 16 години

 

Марк Томас, роден на 29 март 2001 г., е завладяваща звезда в социалните медии, която успя да привлече над 935 000 последователи в Инстаграм. Той се нарича под името “Duhitzmark” и този малък гений е усъвършенствал изкуството да публикува Musical.ly-made видеоклипове в други социални мрежи като YouNow.

2. Яков Сарториус, на 15 години

Този американски детски художник се издигна  чрез социалните медии, след като публикува видеоклипове за синхронизиране на устните. Той бил осиновен на 4-годишна възраст, защото родителите му не били в състояние да се грижат за него. Той качил първия си онлайн видеоклип на Vine, когато е бил на 11 години.

1. Валентина Палома Пино, на 10 години

Валентина Палома Пино е дъщеря на известната актриса Салма Хайек и корпоративен изпълнителен директор Франсоа Анри Пино. Въпреки малката си възраст това малко момиченце вече е много известно и притежава 12 милиона долара. Това се случва, когато се родиш милионер.

Бонус: Принц Джордж Александър Луи, на 4 години

Този млад принц е само на 4 години и вече е милиардер. Принцът има имуществени активи на свое име на стойност 5 млрд. долара, а той получава всяка година 400 млн. долара, за да се увери, че активите му са добре поддържани през целия му живот.

Източник: brightside.me

error: No copy please :)