Топ 5 на най-лошите мъжки зодии класирани от дамите

Бог създал първо мъжа, а после, за да не му е скучно в райската градина – и жената. Макар да са мислени като същества „по негов образ и подобие”, дамите доста се различават от силния пол най-вече по темперамент и сензитивност. Това, което ще ядоса един мъж, не би направило никакво впечатление на една обикновена жена и обратното, казват психолози.

Според специалистите има голяма разлика в психиката на двата пола и колкото и да се говори за еманципация през последните два века, този факт не се е променил, пише „Новинар“. Има обаче мъже, които са с толкова ужасни характери, че даже и най-милите съпруги са принудени да ронят сълзи всеки ден заради сприхавия им нрав и липсата на чувство за такт. Ето и кои са петте най-ужасни мъжки зодии, които според астролозите е най-добре да бъдат избягвани от дамите:

Скорпион

Скорпионът е кралят на трудните характери. Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръхего и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи и безпощадни. Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора си.

Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, трябва задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот, смятат астролози.

Овен

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Мъжът Овен не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, защото той винаги е прав, а другите… другите не са разбрали, или просто грешат. И като лютива подправка има огромни изисквания към всичко и всеки.

Advertisement

Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни. След това той отново тръгва с рогата напред в търсене на своята истина за живота, която често е в разрез с тази на неговата спътница.

Козирог

Мъжете Козирог са изключително независими. Смели са и отстояват мнението си докрай. Хич не се притесняват, че може да им се наложи да тръгнат срещу всички останали – „Какво пък, казва си Козирогът, дай да видим какво ще стане”, и действат с твърда ръка. Инатът е второто им аз и ще ви е наистина трудно да го накарате да направи нещо, което не иска.

Комуникацията с него също не е лесна, защото той презира повечето хора (те просто не са на нивото му) и общува с тях по задължение или от скука. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш интимен партньор става нелека задача.

Стрелец

Откровен е до глупост и често може да каже неща, които няма да ви е приятно да чуете, но поне ще сте сигурна, че именно това мисли. Стрелецът обича да се забавлява, но бързо ще разлюби жена, която е непостоянна в чувствата си.

Усилията, които ще положите, за да накарате Стрелецът да се обвърже, си струват. Щом се отдаде веднъж, той е много лоялен и верен (в смисъл че няма да ви зареже заради трите си по-млади любовници, а ще им обясни, че има жена, която обича и с която смята да остарее). Любопитен за човешката природа, той иска да опознае не само тялото, но и духа на любимата си. Стрелецът е грижовен и всеотдаен любовник и преди всичко добър приятел.

Все пак не бива да забравяте, че мъжът Стрелец обича да обича, но може да промени мнението си буквално за минута, ако му хрумне „по-добра идея“.

Източник: shoknovini

error: No copy please :)