Тези 5 знака сочат, че сме по-добри от повечето хора

Емпатията се свързва със способността на човек да съпреживява емоциите, чувствата и мислите на другите. Емпатите са хора, които изграждат специална връзка със своите близки и света около тях, имат чувствителна натура и богато въображение.

Ако откривате себе си в долното описание, поздравления – вие сте от онези ходещи съкровища, които зареждат околните с позитивна енергия и са чудесни приятели!

Търсите баланс, а не успех

Спокойствието и комфорът за вас са по-важни от сляпото преследване на успех. Достатъчно наясно сте със себе си, за да прецените кога си заслужава да се посветите на целта си и кога е редно да направите крачка назад.

Наслаждавате се на комуникацията

Когато общувате с някого, наистина се интересувате от техния вътрешен свят. Неслучайно ви смятат за чудесен слушател и често се обръщат към вас за съвет.

Имате необходимост да оставате насаме със себе си

Advertisement

Въпреки че общуването с хора ви доставя удоволствие, често изпитвате нужда се свиете в черупката си и да “презаредите батериите си”. Понякога съчувствието и готовността за съдействие могат да бъдат духовно изтощаващи. Поради тази причина предпочитате да избягвате шумната атмосфера и пренаселените места.

Чувствате се най-добре сред природата

Когато сте в планината, чувствате как се доближавате към биологичните си корените. Чувствате се силни, самоуверени и в хармония със себе си. Природата има способността да ви успокоява и “приземява”.

Не обичате празни приказки 

Алтруистите приемат празните приказки като загуба на време. Когато срещнете някого, се наслаждавате на тръпката от разговора с нов събеседник, но интересът ви няма да се задържи дълго, освен ако не започнете стойностна дискусия с достатъчно висока информационна стойност.

Избягвате конфликти

Конфликтите наистина изцеждат енергията ви, особено ако са замесени ваши приятели. Бихте направили всичко възможно да решите казуса по възможно най-мирния и дипломатичен начин.

Източник: Edna

error: No copy please :)