Седмичен хороскоп за периода от 5 до 11 октомври

Доста трудности се очертават за Овните, а сполуката на Телците е спорна през дните. Близнаците ще се заемат с прокарването на важните за тях планове, а Раците да се пазят от караници.

При Лъвовете промените с в действие, а за Девите много емоции. Важни постижения при Везните, а Скорпионите са на прага на чакано партньорство.

При Стрелците са характерни паричните печалби и личният успех, а  Козирозите успяват с личната си амбиция. Водолеите да действат активно, а Рибите се справят умерено.

ОВЕН

Напрегнат период

Затруднения от различен характер ще ви карат да търсите нови начини и контакти за преодоляването им. Ще внесете положителни промени в живота си, ако съумеете да почувствате силата на момента и концентрирате енергията си в него. Седмица на ярко съперничество, характерна с удари от противниците, на които и вие няма да останете длъжни, а обстоятелствата в околното пространство ще са деформирани от нечестност, измами и клюки. Напрегната обстановка, която владее от дълго време взаимоотношенията в обществото. Петък е труден поради физическо неразположение. Събота е благоприятна, а неделя – нервна. Делниците ще са напрегнати и следва да сте активни за успеха си.

ТЕЛЕЦ

Действайте в партньорство

Практично ще насочите интересите си към сфери, в които сте силни и резултатите няма да закъснеят. Ще се стараете повече и усилията ви няма да са напразни. Започнатите дела ще достигнат логичния си край, като няма да се отказвате и от предложения за бъдещи проекти. Етапът е благоприятен за реализация на целите чрез партньорство. Очертава се и подкрепа от приятелските среди, но ще има и неприятности от врагове, повечето от които ще са неизвестни за вас. Хубаво е да не пренебрегвате интуицията си, защото в настоящия момент тя се оказва основният ви съюзник. Петък ще е много напрегнат, а събота е благоприятна. Неделя предоставя добри условия. Понеделник ще е чудесен. Следващите ще са доста напрегнати.

БЛИЗНАЦИ

Лично устройване

Занимаващите се с бизнес ще постигнат добри финансови резултати, ще осигурят нуждите на семейството си и ще подобрят самочувствието си. Любовта ви прави слънчеви и ви извисява. Така щото вие истински се отдавате на творческите си стремления. Новото седемдневие силно акцентира върху разгръщането на промените в личен план. При мнозина те засягат устройването в дадена сфера и партньорството с хора, чието предразположение към социалната реалност е подобно на вашето. Деловите си цели ще реализирате чрез познати методи и средства. В петък ще решавате проблеми а събота е мъчителна и напрегната. Неделя е спокойна. Делниците обаче ще са много нервни и напрегнати за мнозина.

РАК

Пазете се от измамници

В процеса на общата работа може да се окажете с по-малко получени придобивки, отколкото сте предвиждали. С яснота и целеустременост ще работите върху делата си, за което ще говорят и резултатите. Раците навлизат в седемдневието малко агресивни, но в добро настроение, и с готовност за активни действия по целите си. Необходимо е да засилите наблюдението си и да сте по-предпазливи, за да не станете жертви на измами. Периодът е доста благоприятен за контакти. Ще ви предоставят чудесни възможности. Петък ще е нервен. За събота – здравословна нестабилност. Неделя не е уютна. От делниците най-силен ще е вторник, останалите са напрегнати.

ЛЪВ

Променлив, нестабилен етап

Отлична възможност да се изявите като добри организатори и с неподправеното си чувство за ред да направите нещата така, щото всички да останат доволни. Душата ви ще се вълнува от силни чувства и желания. Потребността ви от чисто човешки взаимоотношения повече от всякога ще ви вълнува и ще ви кара да търсите контакти с любими хора. Лъвовете са стабилни в развитието си, но предстоящото седемдневие не блести със спокойствие и удовлетворителна реализация поради служебни проблеми и трудности от административен порядък. Мнозина ще останат разочаровани от лъжи и нерешени проблеми. Ще се наложи да преглътнете несгодите. Петък ще е доста неприятен, а събота е хубава. В неделя и през делниците ситуацията е нестабилна и променлива поради неяснота и неочаквани изменения.

ДЕВА

Напрежение

През седмицата ще реализирате намеренията си до подробностите, които сте предвидили. Отхвърлете всичко, което ви затормозява и не ви носи очакваните резултати. Напрежението и неприятните ситуации не отминават Девите. Определението не се отнася до реализацията на личните ви цели, а засяга най-вече деловото ви развитие. В службата – респективно бизнеса, се очертават лъжи и дребно хитруване, които ще създадат нездрава атмосфера, и ще предизвикат конфликти. Петък определено ще е нестабилен, а уикендът се оказва доста напрегнат и неприятен. Делниците, с изключение на четвъртък, също ще са  неприятни.

Advertisement

ВЕЗНИ

Много напрежение, но успешна реализация

В много направления ще получите духовна, финансова и приятелска подкрепа. Приоритетните ви начинания изискват повече внимание и отдаденост. Насочете вниманието си към тях, защото рискувате да се разпилеете в много посоки, без да постигнете нещо съществено. За Везните започва етап на значително натоварване в деловата сфера, през който ще действат активно, за да възстановят положителния ход на делата си. Ще е доста трудно, но в крайна сметка вложените усилия няма да отидат напразно. Контактите са от особена важност. Чрез тях ще решите финансови или административни проблеми. Петък ще е успешен за целите ви. Уикендът обаче е неприятен. Делниците ще са напрегнати, но щи ви радват с очакван успех.

СКОРПИОН

Успешно партньорство

С перфектна организация ще наложите принципните си позиции по водещи за вас въпроси. Развитието на събитията ще ви подтикне към анализ на случващото се и в търсене на причината, ще се стараете да подобрите собственото си поведение. Седемдневието на Скорпионите е добър етап за партньорски ангажименти, но е наложително уговорки от такова естество да бъдат сключени писмено, за да не се окажете измамени. През дните на периода ще са ползотворни и контактите за смяна на работата, а от безработните съответно за започване. Петък ще е доста успешен за настойчивите. Събота е напрегната, но и успешна. Проблематична ще е неделята. От делниците по-труден ще бъде само вторник.

СТРЕЛЕЦ

Печалби и личен успех

С ясни цели и достатъчна мотивация ще вървите през времето, бързайки да постигнете всичко и на мига. Полезни съвети ще получите от човек, имащ отношение към проблемите ви. Благоприятен етап за парични печалби и за успешна реализация на лични цели, но същевременно характерен и с изумителна нечестност, клевети и клюки от страна на колеги или делови партньори. Владейте се и не допускайте да ви завладява гнева. Ще е добре да ограничите периметъра на контактите си сега. Петък е характерен със значителни придобивки. По-напрегната е събота, а неделя ви носи добър късмет. Делниците ще са успешни. По-ядовит е вторник.

КОЗИРОГ

Добра делова реализация

Уверено навлизате в един по-добър и конструктивен за вас период. Отговорно и с необходимото внимание ще се отнасяте към всичко случващо се в живота ви, анализирайки всеки детайл и събитие. Въпреки някои неблагоприятни явления като лъжи от хора обитаващи близкия кръг и от партньори в бизнеса, етапът е благоприятен за добри делови постижения, за лична реализация и любовен успех. По-внимателни следва да сте в деловите контактите и да се пазите от измами. Такива се очертават по въпроси от финансово естество. Петък ви носи добри печалби. По-напрегната е събота. Неделя е успешна, а неприятните делници са понеделник и сряда.

ВОДОЛЕЙ

Проявете изразителна активност

Доверявайте се и се осланяйте на способността си да мислите аналитично, тя ще ви води към успеха. Част от вас ще насочат усилията си в търсене на нова и по-интересна работа. Хорските приказки ще внасят допълнително напрежение в мислите ви и това ще ви прави по-уязвими. Водолеите нямат друг шанс за успешна реализация на целите си освен на база активност в интересуващите ги сфери и направления. В опитите си да хитрувате или да действате неправомерно ще останете дълбоко разочаровани от неуспех. Успешни ще са контактите в обществото и административните ви ангажименти. За мнозина се очертава подкрепа от влиятелни личности. Петък и уикенда са успешни. И делниците ща се успешни, но и много напрегнати.

РИБИ

Печалби

Ще следвате приоритетите си и в повечето случаи ще подобрявате качеството си на живот. С повече енергия и отдаденост ще работите, за да ускорите реализацията на намеренията си. Печеливш етап, през който е видно, че Рибите ще действат по-скоро умело, отколкото да разчитат за реализацията си на нечия подкрепа. Помощ няма да ви липсва, но тя ше има отношение към осъществяването на цели, чието постигане зависи от административна благословия. Петък ще е нервен, но и напълно успешен, какъвто се очертава и уикенда. Делниците, с изключение на силно напрегнатия вторник също ше ви радват с доста хубави постижения.

Източник: За жената

Източник: Mood-time.eu

error: No copy please :)