Нещата, които трябва да знаете, ако сте влюбени в зодия Дева

Да обичаш човек, който е роден под знака  Дева  е предизвикателство. Този астрологичен знак е уникален и напълно различен от всеки друг. Девите имат много положителни качества, но и доста отрицателни черти, които са трудни за издръжане.

Ако все пак се осмелите да се влюбвите в Дева и да започнете сериозна връзка, трябва да знаете, че Девата е супер независима личност, която понякога може да ви се струва лишена от емоции.

Така че, опитайте се да разберете естеството на своя партньор/ка, а ето и какво трябва да знаете още за чертите на хората от тази зодия.

Девите се педанти и може би за това са склонни да бъдат осъждани. Те искат да посочват грешките на другите. Това е сериозен въпрос в тяхната природа на перфекционисти. Ако търпите на критика за вас връзката с Дева ще е дори полезна, защото ще имате мотивация да ставате все по-добри във всяка област. Но ако не си пада по забележките – ще имате проблем.

Девите може и да не показват силни емоции, но те са верни на сериозния си партньор и никога не биха го наранили умишлено. Всъщност те са супер посветени на отношенията със своя партньор и семейството му като цяло. Те са някой, на когото можете да се доверите, без да се притеснявате.

Това е един от най-независимите знаци в зодиака. Девите често са си самодостатъчни. Те могат да се справят сами с всичко в живота и почти никога не искат, а и нямат нужда от помощ. Всъщност те мразят да молят за помощ, защото мразя да признават, че имат нужда от друг човек, смятайки, че така изглеждат по-слаби.

Девите обожават интелекта и не могат да живеят без него. Те търсят партньор в живота, който ще стимулира ума им. Интелигентните, начитени хора лесно завладяват своя път към сърцето на този астрологичен знак.

Advertisement

Девите обичат фактите и са супер доволни, ако партньорът им има дар слово и енциклопедични познания в различни области.

Този знак не е много емоционален, но е рационален. Понякога Девите изглеждат резервирани, студени и емоционално необвързани. Истината е, че те като всички хора са способни на дълбоки чувства, но за тях е голям проблем да ги покажат.

Девите са толкова честни, че често говорят, без да мислят. Понякога именно поради тази тяхна искреност те казват неща, които звучат болезнено. Това често е проблем за партньора на личността, която е родена под знака на Дева и като цяло е трудно да се преодолее и да имат разбиране.

Ако градите връзка с човек, който е роден под знака на Дева, гледайте да показвате емоции, без да се взривяте като вулкан и да правите емоционални изблици. Девите не понасят хаос и драма! Те държат всичко около тях да е подредено, чисто и въздържано – дори и собствените им емоции са такива.

Ако мислите, че ще победите Дева ако я бомбардирате с множество комплименти – това няма да се случи, просто ще я отблъснете. Вече казахме, че Девите не искат актьорско майсторство и преките комплименти им се виждат преувеличени и бързо ги дразнят и поставят в неудобна ситуация.

Източник: За Жената

error: No copy please :)