Най-умните 4 зодии в хороскопа

Тези зодии са изключително интелигентни, разсъждават едновременно логично и креативно, знаят какви решения да вземат, как да затапят някого и как да са остроумни. Вижте кои са те.

Близнаци

Те са сред най-непредвидимите зодиакални знаци. Адаптивни са, обичат промените и на хората просто им харесва да са около Близнаците. Те са управлявани от планетата на комуникациите, Меркурий, затова във всяка ситуация знаят как да кажат нещо умно, забавно, да направят забележителна шега, да се измъкнат от ситуацията с остроумна реплика. Хуморът им е изтънчен. Хитри са и така се справят с много от предизвикателствата на живота.

Дева

Ако се чувствате тотално объркани, не знаете как да се справите с някаква задача или се чудите какво решение да вземете, просто се обадете на някоя Дева. Те ще ви помогнат и ще ви дадат компетентен отговор, експертен съвет. Тези зодии имат много богата обща култура и могат да говорят почти на всякакви теми. Аналитични са, мислят много и така решават проблемите по най-добрия начин. Правят страхотни забележки и умни коментари, пише Teenproblem.

Advertisement

Лъв

Не е изненада, че Лъвовете са сред най-мъдрите и умните зодии – след като са царе на животните и винаги са били признавани за лидери, няма как да не притежават пъргъв ум. Те винаги са звездите на вечерта, обожават да общуват и да удивяват околните с познанията и уменията си. Понякога разкриват колко интелигентни са чрез артистични прояви – скечове, имитации, дори чрез създаване на драматични ситуации. Знаят как да се справят, когато е напечено.

Водолей

Няма друга зодия, която да мислят толкова странно, шантаво, различно, креативно, оригинално. Техният ум се отличава най-много. Имат невероятно богато въображение. Хрумват им неща, за които никой друг не се сеща, очароват със своите идеи, проекти. Винаги виждат перспектива, възможност за друго, по-нестандартно, решение на проблем. Казват неща, които шокират другите, всеки иска да чуе историите и разсъжденията им. Често са победители в игри.

Източник: flagman

error: No copy please :)