Какво предвещава пълнолунието в зодия Стрелец

Пълнолунието настъпи, а неговото действие е започна с много въпроси, и дръзки постъпки в последните няколко дни. Докато Луната в Стрелец застава пред Слънцето в Близнаци, общуването, философията, мирогледа и пътуванията се активират за всеки от нас.

Пълнолунията ни предизвикват да погледнем от частното към общото, да видим двете страни на една монета и да разберем кое ни липсва в съвършения баланс.

Това е и времето да потърсим нов прочит на моделите си и да се срещнем с онази част в себе си, с която поради една или друга причина не успяваме да се свържем.

Ако в Близанците се учим да общуваме, да присъстваме в разговора и да бъдем медиатор в предаването на информация, то Стрелецът ни предизвиква да изкачим най-високия връх и да погледнем света, така че да имаме голямата картина, а с нея да променим и подхода към живота. Идеалите и мечтите ни се засилват, а оптимистът на зодиака вярва, че няма невъзможни неща.

Advertisement

Бъдете смели, търсещи и най-важното – помислете в днешния ден за своята философия и как тя може да бъде обогатена от неочаквани за самите вас решения.

Стрелецът носи авантюристичен дух, който ще ни подкрепи да направим нови прозрения или стъпки по пътя към духовното ни развитие. Аспектите на Нептун към пълнолунието вероятно ще придадат и лека заблуда на мечтите и идеализма, поддържайки идеята, че поляната от другата страна на хълма е „по-зелена“ от познатото.

Не забравяйте да се вслушате в себе си и да предприемете действие към това, което наистина желаете, като се отърсите от илюзиите. Тогава можете да разчитате, че пълнолунието в Стрелец ще ви отведе на значимо пътешествие и преоткриване на света!

Източник: За Жената

error: No copy please :)