Ето какво значи, ако имаш “X” и на двете длани! Само 3% от хората го имат

На дланта си вероятно имаш много линии, но трябва да те интересува само дали на нея им X. Провери и двете си ръце. Особено важно е да прочетеш това, ако го имаш и на двете длани.

Хората с X на ръката не са много, а тези, които го имат и на двете са около 3 процента.

Група от Москва е проучила бита на около два милиона с тази отличителна черта, четем в guff.com. Изводите са доста интересни.

Първо, хората с „кръстче“ на дланите са родени лидери, за които успехът не е непозната дума. Барак Обама е един такъв пример.

Някои хора имат не само повече от един X, но и няколко. Това е признак за висока интуиция. Предусещат нещата много добре, сякаш ли имат поглед над бъдещето. Разпознават лъжата, техен дълг е да казват само истината. Закодирано е в тях.

Advertisement

Често тези хора стават много известни или пък оставят някакво наследство на света. Говорим за големи постижения, важни открият, легендарно творчество.

Комбинацията от усещания, увереност и лидерските качества може да доведе само и единствено до велики дела. Нещо не е наред? Нещо ги поваля на земята? Докато се усетиш вече са на крака и са намерили решение на проблема. И така докато не покорят света!

Е, ти един от тези три процента ли си? Или си от останалите 97%?

Разбира се, липсата на тези кръстчета по дланите не трябва да те притеснява. Това е просто интересно съвпадение и обща черта между много успешни хора.

error: No copy please :)