Съпруга намира нещо в прането, което ще промени напълно брака й. Какво е то?


Запознайте се с Джона Милър. Тя е женена отскоро и има малко дете. Но един ден ще намери нещо в прането, което ще промени коренно брака й и отношение й към нейния съпруг.

Съпругът на Джона напоследък закъснява и се прибира късно, като всеки път обяснява, че се налага да работи. Но у Джона се зараждат съмнения.

Една вечер, докато го чака, Джона започва да сгъва изпраните дрехи и да ги разделя на две купчини – своята и неговата. През цялото време Джона се пита защо мъжът й не иска да прекарва време с нея и дали все още я обича.

Advertisement

В този момент тя забелязва нещо. Нейните дрехи са чисти и спретнати, а неговите – с петна и овехтели. Тогава тя си дава сметка, че мъжът й работи много, за да може да осигурява на нея и на детето им всичко, което не поискат. Той никога не е отказвал на нито едно нейно желание. Ръцете му са загрубели и напукани от работа.

Джона разбира каква егоистка е била и взима решение да промени себе си и брака си. Сега тя се опитва да бъде по-добра съпруга, да помага повече на мъжа си и да му благодари за всичко, което той прави, вместо да подлага чувства му под съмнение!

Advertisement

Comments 0

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format