7 части на тялото, които ще разкрият истинската ти личност! Ще се изумиш колко са точни


Телата ни са основният инструмент, с който разполагаме, за да живеем живота по начина, по който искаме. Ако погледнем по-отблизо обаче, телата ни също могат да бъдат отворена книга за другите.

Има експерти, които могат да потвърдят, че размерът, формата или характеристиките на основните ни части от тялото могат да определят нашата личност. Прочетете по-долу, за да разгледате какво казват тези части на тялото за вас:

1.Косата може да определи качеството на живот

Да бъдеш червенокос не само те откроява в стая, пълна с хора. Природният червен цвят при косите е рядко явление, когато се гледа статистически. Но малкото, което знаем, е че този цвят на косата е определящ за прага на болката.

По същия начин хората с естествено руси коси, са по-уверени, отколкото други. На тези хора обикновено се обръща повече внимание в световен мащаб поради високата им степен на доверие и отзивчиви личности. Но цветът не е единственото нещо, което може да определи такива черти, а също и количеството коса, което имате. Според едно изследване, плешивият американец ще има средно ниво на интелигентност от 119 и нагоре, докато човек с нормална коса статистически ще стигне само до 115.. Така че, ако се притеснявате заради оплешивяването, недейте.

2.Формата на челото

Да предположим, че някой има широко чело. Това е знак за зрялост и интелигентност. Някой с широко чело, което обхваща по-голямата част от горната част на лицето, е най-умният в стаята.

Подобно, по-високото чело предполага сериозност. Но това не е вида сериозност, за която си мислите. Хората с такава характеристика са склонни да бъдат страстни и сериозни във връзките си и отдават най-голямо значение на тях.

От друга страна, малкото чело, ви обозначава като нетърпелив човек. Някой, който не може да чака нещата да се развиват.

Advertisement

Бизнес мислещия човек обикновено ще има вдлъбнато чело. Обикновено се счита, че има щастливо бъдеще когато става дума за търговия. Така че, ако челото ви се оформя по този начин, можете също да опитате своя късмет.

3.Лицето като книга

Структурата на лицето може да каже много, повече, отколкото предполагаме. Да вземем например тясното лице. Някой с тясна форма на лицето има тенденция да бъде човек на когото може да се вярва. Тяхната вярна и честна природа им дава усещането, че хората лесно могат да им доверят тайните си. Веднъж споделената тайна, ще живее и ще умре с тях.

Докато човек с по-широко лице е абсолютно обратното. Тези хора са склонни обикновено към лъжи и измами. Винаги трябва да бъдете по-внимателни, когато говорите с някой с по-широко лице, защото тайните ви може да не са в безопасност. Обикновено те не са верни и са отличници, когато трябва да се измъкнат от някоя ситуация, така че внимавайте.

4.Формата на веждите

Хората с по-дебели и по-тъмни вежди обикновено са забавни и любящи. Тези хора са живеца на компанията поради тяхната хиперактивност и като цяло са смешни и завладяващи личности.

Колкото и странно да звучи, един идеален служител или студент е някой, който има по-редки. Тези хора са склонни да бъдат непоколебими, когато става дума за правила. Те ги следват без съмнение, но могат да бъдат и доста скучни.

Ако някой е с прави вежди ще ви е трудно да спечелите в спор срещу него. Тези хора имат своите възгледи и се придържат към тях, независимо от това, което казва другият. Така че, ако искате да спечелите аргумент, уверете се, че вашите аргументи са по-стабилни.

Ако веждите  имат чупка нагоре, съответния човек може да имат лидерски качества.

loading...

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format