7 Прости Фрази, Които Мъжете И Жените Разбират По Различен Начин


Мъжете и жените разглеждат различни ситуации по различен начин.

Бихме искали да ви разкажем за 7 фрази, чиито значения няма да бъдат същите в зависимост от пола. Прочетете и запомнете, че не става въпрос за права или нередности – това е просто, различни сме.

1.“ Нека поговорим“

Той. За един мъж всеки диалог означава проблем, който трябва да бъде решен. Така че, ако чуят тази фраза, нещо се обърква и те се напрягат.

Тя. Говоренето за една жена е средство за свързване с партньора си. Следователно, предложение за говорене може да не носи никаква цел, а отхвърлянето я разстройва.

2. „Не ме слушаш“

Той. Мъжете по-добре възприемат информацията, размишлявайки върху темата, често изглеждат ненатрапчиви заради това, а всъщност слушат внимателно.

Тя. Една жена обикновено изразява загрижеността си чрез жестове и възклицания, като разговаря лично. Мъжете често не разбират такова поведение и дори могат да се раздразнят.

Advertisement

 

3.“Да го направим заедно“

Той. Мъжете не харесват споделянето на победите си и не са много добри в работата в екип. Те няма да се съгласят с такова предложение.

Тя. Учените казват, че хормонът окситоцин прави жените по-социални. За тях е важно да вършат нещата заедно, защото това е начинът, по който те доказват, че не са сами.

4.“Да помълчим за малко“

Той. Мъжете рядко казват, че имат някакви изводи. Обикновено те се нуждаят от спокойствие, за да преодолеят стреса или да помислят върху проблем.

Тя. Има шега, че жена която мълчи и мисли, наказва съпруга си по този начин. И това е вярно. Жените често се опитват да манипулират мъжете с мълчание, докато партньорите им просто не разбират такова поведение.

Advertisement

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format