6 Уникални Съвета, С Които Успешно Да Минете Интервюто За Работа И Да Бъдете Нает! Прочети И Ще Спечелиш Мечтаната Работа!


Интервютата за работа са доста стресиращи за кандидатите, но трябва да преминете успешно през тях, за да получите мечтаното място. Много хора се оплакват, че не успяват да се справят с интервюто и не получават желаната работа. Ето шест съвета за успешно интервю, които ще отворят пътя ви към развитие на кариера:

1) Подгответе внимателно своето CV – отделете нужното време, за да подготвите и оформите своята автобиография. Проверете няколко пъти за грешки и се уверете, че информацията е поднесена правилно.

2) Запознайте се с дейността и работата на фирмата – това определено ще направи добро впечатление на интервюиращите, защото ще покаже, че проявявате интерес към фирмата. Проучете историята, постиженията и целите на компанията и покажете, че сте запознати с тази информация.

3) Отидете на време – в никакъв случай не закъснявайте, защото това говори много лошо за вас. Ако районът, в който се намира офиса ви е непознат, отидете до мястото няколко дни по-рано, за да разберете къде отивате и колко време ви отнема пътуването. В случай че подраните, излезте навън. Така ще можете да се отпуснете и успокоите.

Advertisement

4) Общувайте уверено с интервюиращите – това ще им направи добро впечатление. Никой няма да наеме на работа човек, който се притеснява прекалено много и не е достатъчно уверен.

5) Задавайте смислени въпроси – често в края на интервюто питат кандидатите дали имат някакви въпроси. Използвайте възможността и задайте смислени въпроси, свързани с възможностите за израстване в службата, социалните придобивки и т.н.

6) Благодарете на интервюиращите – в края на интервюто благодарете на интервюиращите за предоставената възможност. Това гарантирано ще бъде във ваша полза.

Advertisement

Comments 0

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format