15 Снимки, Които Заслужават „Чакай, Какво?“


Много от нас са изложени на стотици изображения всеки ден, но не всеки от тях е толкова ясен, колкото изглежда. Някои снимки изискват двойно преглеждане и по-внимателна проверка. Ако можете да използвате малко смущение в деня си, погледнете тези снимки, които заслужават „чакай, какво?“

1. О, това е напълно нормален знак. Това просто казва кой има право да използва пътеките за колоездене и пешеходен туризъм. Нарушителите ще бъдат … чакайте какво? Мисля, че това може да е малко екстремно.

2. Чудя се защо всички правят снимки. Това вероятно е само защото колата е толкова красива. О, изчакайте … На седалката на пътника има мечка. Тази жена стои много по-близо, отколкото някога съм искал.

3. Винаги съм бил любопитен, ако този вид нещо някога се случва в реалния живот. Изглежда баба не пренебрегва знаците за пресичане на моста и не може да го направи от другата страна навреме.

Advertisement

4.Изчакайте. Какво? Защо? Как? Кой? Мисля, че някой трябва да измие зъбите си поне за десет минути. От положителна страна, най-малко тоалетната изглежда разумно чиста.

5.Бих искал да видя история зад това. Може би някой преди никога не беше виждал скенер и си помисли, че това е някакво ново устройство за претопляне на храна.

6.Как ще реагирате, ако се ровите в Google Карти и видите това? Не мисля, че бих могъл да знам какво става, и не съм сигурен, че бих искал.

Advertisement

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format