11 Неща, От Които Алфа Жената Се Нуждае От Мъжа


За разлика от приятелките на племето си в Амазонка, съвременната алфа жена е достатъчно сигурна, за да признае, че има нужда от мъж в живота й.

Направихме списък с неща, които мъж трябва да знае, ако се стреми да изгради балансирано дългогодишно взаимоотношение със силна жена. В крайна сметка имаме сладък бонус за малката тайна на всяко алфа момиче.

11. Динамичен начин на живот

Алфа жената непрекъснато се движи по-високо. Тя не може да остане неподвижна и да чака партньора си да навакса интензивния и динамичен начин на живот. Важно е да се движите със същата скорост и да не сте прекалено дръзки и да не сте зад пътеката. Тя има програма, знае какво трябва да се направи и тя не се страхува от упорита работа. Затова просто се справете с темпото й и ще бъдете добре.

10. Независимост

Алфа жена търси човек, който е абсолютно независим, финансово и психологически. Той трябва да има здраво его и собствено мнение, хобита и приятели. Това, което те търсят, е равен партньор, с когото да върви, не зад или пред него.

9. Позитивност

Advertisement

Успехът е кредото на една силна жена и тя знае, че правилното отношение е наполовина успех. Тя се опитва да развесели всички около себе си и пожелава същото в замяна. Затова оставяйте вашата заядливост на входната врата, я развеселете към целите й и празнувайте с нея, когато тя стигне до там.

8. Свобода

Силните жени ценят дълбоко своята свобода и наистина оценяват момчетата, които уважават това. Те не могат да бъдат ограничени по никакъв начин и няма да позволят на никого да направи това.

7. Конструктивна критика

Ако една силна жена е на път да направи грешка, нейният партньор ще й каже, че ако се държи като задник, ще и се развика. Защото това е, от което се нуждае. Една жена от алфа се нуждае от своето его, за да бъде проверявано от време на време, но трябва да бъде направено с такт.

6. Предизвикателство

Тези жени искат да бъдат оспорени. Те искат да се конкурират с партньора си интелектуално, физически и емоционално. Всеки ден. В противен случай те скоро ще бъдат отегчени и безразлични. Партньорът й трябва да е борец, който е достатъчно защитен в собствените си способности, за да бъде благодарен за победата.

loading...

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format