ТЕСТ: Избери едно лицето което според теб изглежда по-щастливо! Виж резултата тук


Мозъкът на човешките същества е разделен на две части: лява страна на мозъка и дясна страна на мозъка. Всяка част от мозъка е проектирана да функционира по определен начин и за конкретна цел. Чрез твърди доказателства и проучвания се установява, че хората са склонни да използват по-добре едната страна на мозъка си от другата страна.

От коя страна сте?

Ако използваш дясната страна на мозъка си повече, отколкото лявата, тогава имаш уникален и субективен начин да се занимаваш с нещата около себе си, а ти имаш твърда вяра в интуицията и имаш склонност да притежаваш мощни инстинкти, които да ти помогнат във всекидневния начин на живот.

От другата страна, ако сте човек, който използва лявата страна на мозъка повече от дясната, имате обективен подход към живота, който живеете. Правиш рационални решения в живота си и мразиш абсурдни неща. Вие не сте придирчиви или избрани за нещата, които животът ви хвърля върху вас.

Тестът за личността:

Advertisement

За начало, първо поемете дълбоко въздух и вижте изображението, дадено по-долу. Ще видите две лица. Погледнете в центъра на първото лице, погледнете добре. След няколко минути преместете очи на второто лице и се концентрирайте върху центъра на второто лице. Какво виждате? Кое лице изглежда по-щастливо?  Отделете си време, защото това ще реши коя страна на мозъка да използвате. Това ще определи основите на вашата личност и поведение.

 

Отговорите ще намерите на следващата страница->

loading...

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format