Никога вече няма да сложиш тоалетна хартия върху тоалетната седалка след като прочетеш това!


И вие ли сте от тези хора, които поставят слой тоалетна хартия на седалката? Хората обикновено правят това, докато използват обществени тоалетни. Е, никой не иска да хване болести, така че това изглежда като превантивна мярка за момента.

Но всъщност това е обратното. Поставянето на тоалетна хартия върху тоалетната седалка, преди да я използвате, всъщност може да доведе до опасности за здравето, за които не знаем. След като прочетете тази публикация, ще бъдете наясно с опасностите, свързани с поставянето на тоалетна хартия върху седалките. Затова погледнете това много внимателно, за да предотвратите всякакви инфекциозни заболявания.

Тоалетните седалки са средство за пренасяне на микроби и бактерии, причиняващи инфекции.

Но това е мит. Тоалетните седалки са сравнително чисти и трябва да се притеснявате за тоалетна хартия повече от седалките. Самите седалки имат специална форма и гладка повърхност, което дори предотвратява развъждането на бактерии върху тях. В допълнение микробите не могат да се размножават отгоре, обаче ако сложим тоалетна хартия се получава друго. Установено е, че обвивката на тоалетна хартия носи низ от бактерии, които могат да доведат до гастроинтестинални инфекции.

Всеки път, когато поставяте тоалетна хартия на мястото си, правите повече вреда, отколкото полза.

Advertisement

Тоалетна хартия е пълна с бактерии, причиняващи стомашно-чревни инфекции и ППБ. Когато поставите тоалетната хартия върху седалката си и използвате тоалетната, излагате тялото си на по-вредни бактерии, отколкото обикновено правите. Общоизвестно е, че почти никой не поставя капака на тоалетната надолу след използването и пускането на водата. В резултат на това всички тези микроби се разпространяват из стаята и обратно на тоалетната чиния. Тоалетната хартия е идеалното място, на което всички микроби да се съберат.

Използването на тоалетната без тоалетна хартия над нея всъщност е по-здравословен начин.

Източник: wittyfeed.com

Превод: Realniistorii.com

 

loading...

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format