Нещата, които мъжете и жените правят различно….резултатите са повече от впечатляващи!


Няма съмнение, че мъжете и жените са от различни планети или дори от различни вселени. Това е така, защото правят всичко различно, от жестовете си до начина, по който те хвърлят топка. Но те наистина ли са толкова различни?

Решихме да разберем и да разкажем за всички различия между мъжете и жените. Можете да ги забележите и в най-простите ежедневни неща.

Запознайте се с Джулия и Марк. Те са стари приятели, познават се добре и казват, че правят много много прости неща по абсолютно различни начини.

 

За целта приятелите са разделени в изолирани помещения, но командите, които им се задават, са едни и същи. Резултатите са повече от впечатляващи. Вижте!

1.Поза на снимка

Марк обръща цялото си тяло към камерата и премества ръцете си отпред. Джулия избира поза в профил.

-Мъжете се стараят да изглеждат по-големи във фотографиите, както и мускулите им да изпъкват на предна позиция. Жените, обаче, се стараят да изглеждат невинни на снимки, но стилни. Те правят най-много чупки в областта на ръцете и краката.

2.Държейки някакъв обект

Джулия държи бутилката с двете си ръце, като едната от тях й помага да придържа дъното. Марк предпочита да използва само едната си ръка, държейки шишето при гърлото. Другата ръка той пъха в джоба си.

-През повечето време жените държат тежки предмети отдолу. Мъжете обикновено се опитват да ги държат с една ръка, дори ако обектът е много тежък, само за да демонстрират сила и мъжество.

3. Покажете ръцете си.

Advertisement

Мъжете обичат да изпъват хубаво дланите си напред. Жените показват опакото на дланта си, демонстрирайки перфектния си маникюр.

4. Обърнете се.

Ако извикате на мъж или жена, те ще се обърнат по коренно различни начини – мъжете с цялото си тяло, а жените само леко накланят главата си.

5. Изберете 5 неща, които бихте взели с вас за 5-дневно пътуване.

Нещата, които мъжете и жените избират за пътуване, се определят от начина на мислене и от техните потребности. Това са избраните от обектите, които им предлагаме.

Джулия: „Бих взела бръснач, кредитна карта, четка за зъби, шампоан и слънцезащитен крем. Мисля, че хигиенните продукти са абсолютно необходими, а останалите могат да бъдат закупени в хотела.“

>

Марк: „Бих взел моята кредитна карта, някои лекарства и задължително камера, за да заснема най-вълнуващите моменти по време на пътуването.“

Тъй като жените имат по-добри умения за абстрактно мислене, те лесно могат да предскажат различни ситуации. Те винаги мислят за неща, които могат да се случат в бъдеще. Представителите на мъжкия пол вземат само най-необходимите вещи и импровизират на момента.

6. Свалете тениската си.

Мъжете обикновено сграбчват блузата си зад врата и я изтеглят през главата. При дамите е точно обратното.

Това е така, защото мъжете използват най-силната част от тялото си: ръцете си. Жените използват цялото си тяло.

Advertisement

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format