Изберете Най-Отблъскващата За Вас Снимка И Разберете Какво Криете


Всички ние имаме „тъмна страна“ – качества, които няма да признаем, че имаме на приятели или дори на себе си.

Предлагаме ви да се изправите пред предизвикателството и да научите какви странности криете. Може би те не са толкова лоши, колкото си мислите.

Първо, изберете снимката, която ви ви отвращава най-много и след това разберете какъв е вашият избор в края на статията.

1.

2.

3.

4.

5.

Advertisement

6.

7.

Резултати

1. Няма да признаете, че завиждате на други хора . Но завистта е преобладаваща. Освен това, може да мотивира действията ви за движение напред!

2. Няма да признаете, че сте уязвими и чувствителни. Хората около вас имат впечатлението, че сте с труден характер, но всичко, което искате, е някой, на когото да се опрете. Оставете се да споделите чувствата си с близките си и ще видите колко добре ще се чувствате.

3. Няма да признаете, че не можете да кажете „не“. Бихте се съгласили да помогнете на някого и след това просто да се ядосвате със себе си. Но не трябва да се интересувате какво мислят другите за вас. Единственото мнение, което има значение, е вашето.

4. Няма да признаете, че се страхувате от промени. Променитекарат хората да излязат от зоната си на комфорт, а това прави повечето хора неспокойни. Решете какво искате да промените, как ще го направите, след което направете план. Страхът ще изчезне и ще бъдете готови да осъществите плана си!

5. Няма да признаете, че не искате да поемате отговорност . Време е да престанете да обвинявате другите за проблемите си. Това е първата стъпка към поемането на контрола над живота  и успеха ви.

6. Няма да признаете, че се страхувате да правите грешки . Силата идва от способността да ставате при падане, да се учите от опита и да продължите.

7. Вие сте напълно честен със себе си и нямате какво да криете . Виждате себе си, не се страхувате от промяна и сте готови да постигнете целите си. Късмет!

Advertisement

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format