Ето Какво Казват Вашите Драскулки За Вас


Тези различни драскулки, които драскаме несъзнателно, докато разговаряме с някого по телефона или по време на среща, разкриват доста за нашата личност и мотивите зад нашите действия.

Когато се втурваме, нашата писалка се ръководи от нашия подсъзнателен ум, който държи нашите мисли и тайни и поема контрола над нашето поведение.Ще ви разкажем за истинските значения на моделите, които всеки ден несъзнателно драскаме.

1.Фигури на хората

Ако драскате хора, най-вероятно се чувствате несигурни и безпомощни или се опитвате да се освободите от някои от вашите отговорности. Рисуването на обикновени фигури показва, че сте емоционално нестабилни и чувствате необходимостта да се изолирате от други хора.

2.Очи

Драскулки на очи представляват вътрешното аз на човека, който ги рисува. Големите очи показват отзивчива личност, погледът на очите символизира усещането за наблюдение и затворените очи може да показват отказ да погледнеш вътре в себе си.

3.Вашият подпис

Advertisement

Тези хора са егоцентрични и арогантни. Драскайки подписа си често, без да мислите, по време на разговор или докато се опитвате да разрешите проблем, разкривате егоцентрична личност.

4.Животни

Драскулки на тигър или вълк разкриват скрит, неизяснен гняв; ако това е лисица – вероятно искате да направите нещо хитро; катерица показва, че се нуждаете от грижи и защита; лъвовете обикновено говорят за тези, които се чувстват по-добри и по-добри от останалите. Ако вие си драскате едно и също животно след време, това означава, че се сравнявате несъзнателно с него и се опитвате да имитирате неговия характер.

5.Квадратите, диамантите и други геометрични фигури

Имате ясно определени цели и вярвания и рядко запазвате вашето мнение за себе си. Вие сте упорити и настоятелни. Обикновено сте прекалено предпазливи и внимателни – препоръчваме ви да преосмислите отношението си към това.

6.Стрели

Стрелките символизират  посоката ви в живота. Ако стрелката сочи нагоре – вие сте човек, ориентиран към хората, ако сочи надолу – вие сте самостоятелно фокусирани; лявата стрелка означава, че сте останали в миналото и ако сочи вдясно, очаквате бъдещето.

loading...

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format