Вече Уморена От Подсвирквания На Мъже, Тази Жена Започна Да Си Прави Селфита С Тях


Няма нищо по – дразнещо за една жена, от това мъже да и подсвиркат или да говорят неприлични думи, минавайки покрай тях. 20-годишната Ноа Янсма, студентка в Амстердам, подобно на повечето жени, също е недоволна от това и решава да направи нещо по въпроса. През месец септември тя си прави селфи с всеки един от тези мъже, които са дръзнели да направят това и ги качва в “Инстаграм”, като е написала всяка една от думите на тези ” свалячи”.

Какво казват снимките? Показват на света колко чести, реални и обезпокоителни са тези преживявания за жените навсякъде. Тя обаче придобива власт над тях, като документира действията им и ги излага на показ, за ​​да ги види целия свят. Въпреки че нейният собствен експеримент е приключил, тя е създала страницата @dearcatcallers в Интаграм за представяне с надеждата да създаде глобален диалог за колективната борба, пред която са изправени жените.

От 1 януари 2018 г. това поведения на т.нар. “свалячи” ще влезе в сила закон в Холандия, а нарушителите ще бъдат наказвани с глоба до 190 евро (220 щ.д.).

№1

№2

Advertisement

№3

№4

№5

№6

Advertisement

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
error: Не копирай, а измисляй :)
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format